Logout
NL
About

Wat hebben we u te bieden

About us

Sailwell Yachting Services geeft u een comfortabel en zorgeloos gevoel aan boord. Dankzij onze ondersteuning op technisch en logistiek vlak krijgt u maximale ruimte om te focussen op uw jachtervaring. Ons team van experts zorgt ervoor dat u altijd op uw twee oren kunt slapen.

Een eigen jacht hebben is de ultieme vorm van vrijheid. Het is onze missie om onze klanten hier zoveel mogelijk van te laten genieten, zonder dat ze zich over iets anders hoeven te bekommeren. Onze technische kennis en ervaring verzekeren dat elke jacht die we onder onze hoede hebben altijd in onberispelijke staat is. Zo is uw jacht steeds vertrekkensklaar en kunt u volop genieten van het varen.

Sailwell Yachting Services ontfermt zich op elk vlak over uw zeiljacht: onderhoud, controles bij stormweer, herstellingen, nazicht, caretaking, controle van de technische installatie en valet services. Om aan alle noden te voldoen, bieden we verschillende allround servicepakketten en extra diensten aan op maat van de klant. Iedere dienst kan ook apart geboekt worden.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, zijn we operationeel in havens in o.a. België, Frankrijk en Nederland.


Dankzij Sailwell Yachting Services kunnen we steeds zonder zorgen vertrekken op onze tocht!

Mathias Dhondt
About

Let us serve you

Ons team

De man achter Sailwell Yachting Services is ingenieur in de maritieme wetenschappen met heel wat jaren ervaring in de maritieme wereld op de teller. Bovendien was hij meer dan 20 jaar actief als vrijwilliger bij het search & rescue team aan de Belgische kust. Met een ervaren team met kennis over alle types zeil- en motorjachten aan zijn zij, is uw vaartuig steeds in goede handen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info