Logout
NL

Vragen?

Bekijk de FAQ

Heeft u een vraag voor ons? Dan kan u ons altijd bereiken via telefoon, chat of e-mail. Maar misschien hebben we al een gepast antwoord voor u klaar. Kijk daarom zeker eens of uw vraag op deze pagina staat.

Vanaf welke windkracht gaan jullie ter plaatse om het jacht veilig te stellen? Gaan jullie nadien terug?

Sailwell Yachting Services monitort constant de weersvoorspellingen. Als de weersvoorspellingen 9 beaufort aangeven, gaan we ter plaatse bij uw jacht. Als de storm geluwd is, doen we sowieso nog een check-up. Na elke controle ontvangt u een rapport met foto’s van voor en na het slechte weer.

Leveren jullie ook diensten in andere havens dan de havens aangegeven op jullie website?

Jazeker, op verzoek leveren we ook diensten in andere jachthavens. Gelieve ons hiervoor op voorhand te contacteren. Dan doen we er alles aan om u van dienst te zijn op de gewenste locatie.

Kan een algemene schoonmaak gebeuren nadat ons jacht in winterberging was?

Dat kan uiteraard. Een pakket voor de romp en machinekamer en een pakket voor grondige schoonmaak (buiten en/of binnen) zijn daarvoor uiterst geschikt.

Welke poetsproducten gebruiken jullie?

We gebruiken steeds producten van hoge kwaliteit die tegelijk ook ecologisch verantwoord zijn.

Kunnen jullie ons jacht poetsen en polijsten, inclusief de romp en propellers?

Dat kan zeker. Daarvoor maken we eerst een afspraak om het jacht te bekijken. Binnen de 24 uur ontvangt u dan van ons een vrijblijvende prijsofferte op maat.

Als ik een Gold care taking package op maandelijkse basis boek, wordt de Bronze care taking package die hierin inbegrepen is dan tweewekelijks of maandelijks uitgevoerd?

De Bronze care taking package wordt steeds tweewekelijks uitgevoerd, ook wanneer u een Silver, Gold of Platinum care taking package op maandbasis boekt.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info